Tovoion TV - tovoion.com

Νεα του Βοΐου - tovoion.com

Νέα Δυτ. Μακεδονίας - tovoion.com

Νεα απο Ελλάδα-Κόσμο - tovoion.com

Τα Νέα των Αγροτών - tovoion.com

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Δήμος Νεάπολης Μέρος ΄Β(Πανοραμίκες από την Νεάπολη)

Συνεχίζοντας σε αυτήν μας την δεύτερη ανάρτηση που αφορά τον Δήμο Νεάπολης θα παραθέσουμε ορισμένες φωτογραφίες τόσο απο την Νεάπολη αλλά και της γύρο περιοχής,και στην συνέχεια αφού τελειώσουμε,θα προχωρήσουμε στα χωριά και τους οικισμούς που αποτελούν όλα μαζί τον συγκεκριμένο δήμο.

Εδώ βλέπουμε μια φωτογραφία της περιοχής που περιλαμβάνει τον δρόμο που οδηγεί απο την Κοζάνη προς την Νεάπολη,και αποτελεί την παλιά εθνική οδό Κοζάνης-Ιωαννίνων,η λήψη της οποίας πραγματοποιήθηκε απο την περιοχή του Καλονερίου,δημοτικού διαμερίσματος του Δήμου Ασκίου.

hwt48dh1yjn1rda7lqn5.jpg

και σε αυτήν εδώ την φωτογραφία βλέπουμε την εθνική οδό Κοζάνης-Ιωαννίνων,μετά την Νεάπολη που οδηγεί απο την Νεάπολη προς το Τσοτύλι
7lxztxjmr1r5ilymecn.jpg

Συνεχίζοντας παραθέτουμε κάποιες εικόνες απο την γύρο περιοχή της Νεάπολης όπως αυτή καταγραφικέ μέσα απο την δική μας φωτογραφική ματιά.
Εδώ βλέπουμε την περιοχή ανάμεσα στην Νεάπολη και το Πυλωρι
a4zs8jo9zec96c9iaz2.jpg
σε αυτήν εδώ την φωτογραφία βλέπουμε την περιοχή απο το χωριό Καλιστράτι και τον δρόμο που οδηγεί σε αυτό και στα δεξιά της φωτογραφίας διακρίνεται το χωριό Περιστέρα ενώ στα αριστερά η Νεάπολη και στο βαθος της φωτογραφίας διακρίνεται ελάχιστα πίσω απο το Καλιστράτι το χωριό Πυλωρί.
tafku4eezqxbu4ou0y4.jpg
στην συνέχεια παραθέτουμε 7 φωτογραφίες απο την γύρο περιοχή η λήψη των οποίων πραγματοποιήθηκε στις περισσότερες μέσα απο την Νεάπολη και σε αυτές διακρίνετε η περιοχή του Αλιάκμονα και του Δρυόβουνου.
rrq9j65bvlqegut494gr.jpg

s540qe8jpleliks6f0ro.jpg

8ietu44fw8egp2s8hx04.jpg

mocog4d77e39hc6oasc.jpg

vjcwzq3mz9y6kg66nwrh.jpg

gqohbh5b3md1dss74fzn.jpg

srneyvn15he45n3jxi6s.jpg
Εδώ τελειώνουμε την δεύτερη ανάρτηση μας παραθέτοντας 3 φωτογραφίες της Νεάπολης που βγήκαν απο την περιοχή της Πεπονιάς,και απο τον αγροτικό δρόμο που χρησιμοποιούν οι κάτοικοι της περιοχής για να πάνε στο πυλωρί.
Θα συνεχίσουμε με νεότερες αναρτήσεις που θα αναφέρονται στα χωριά της Νεάπολις.
9y33ym9jo4fnk3bng2o2.jpg

iautpg2hm8eg21gfgfu4.jpg

4nnkxyd3ncujlpf16.jpg
''Καναρίνη μου γλυκό(παραδοσιακό)με το συγκροτημα του Νίκου Αδαμόπουλου απο το Καλονέρι''

Δεν υπάρχουν σχόλια: